Toggle

5 Spins Win actie bij Netbet

5 Spins Win actie bij Netbet

Netbet heeft een maandelijkse special als promotie en deze keer is dat de 5 Spins Win actie. De actie duurt tot en met 12 april en tot die tijd hebben spelers de gelegenheid om van de promotie gebruik te maken. Het leuke van deze actie is dat de actie beschikbaar is voor Monopoly Live. Het is een exclusief aanbod voor spelers om leuke prijzen te winnen. Wie mee wil doen, moet wel even inloggen en zich aanmelden voor de actie via de Available Offers. Het is de bedoeling om 5 inzetten te plaatsen met een minimaal totaalbedrag van 10 euro op Monopoly Live.

Vervolgens moet de speler terugkeren naar Available Offers bij de kassa om de beschikbare bonus te claimen. Dan is het mogelijk om een cashprijs te winnen tot maximaal 10 euro. Het leuke van de 5 Spins Win actie van Netbet is dat er iedere dag weer nieuwe cashprijzen klaarstaan. Het is dan ook toegestaan om dagelijks tot en met het einde vna de actie op 12 april mee te doen. Het is om het totaalbedrag van 10 euro te halen als inzet bijvoorbeeld mogelijk om vier keer 2 euro te wedden en een keer 3 euro. Met deze inzetten is het natuurlijk mogelijk om al in de prijzen te vallen. Als dat lukt dan zijn de 5 Spins Win een extraatje om kans te maken op nog een prijs. Kijk ook bij de andere acties van Netbet, want er zijn nog meer maandelijkse specials beschikbaar.