Toggle

Call of the Giants promotie bij Vera and John

Call of the Giants promotie bij Vera and John

Klim naar de top van de ranglijst van het Pragmatich Play toernooi en win een fantastische prijs. De winnaar van de Call of the Giant competitie mag samen met een reisgenoot op reis naar Las Vegas. Dat is een geweldige prijs en zeker in combinatie met de Grand canyon Experience die op het programma staat. Deze hoofdprijs met een waarde van 10.000 euro is weggelegd voor de winnaar, maar er zijn ook geweldige andere cashprijzen te winnen. Bijvoorbeeld in de vorm van een tweede prijs van 4.000 euro cash of een derde prijs van 3.000 euro cash. Het Pragmatic Play toernooi duurt nog tot en met 3 maart. Iedereen kan meedoen door te spelen op een van de Call of the Giants promotie videoslots.

Er zijn voor deze wedstrijd een groot aantal videoslots geselecteerd. Het is onder meer mogelijk om te gokken op Mustang Gold en op Safari King. Of op Wolf Gold en op Great Rhino. Daarnaast is het ook nog mogelijk om op Hot Safari te spelen. Voor al deze videoslots geldt dat het eveneens mogelijk is om mobiel aan de Call of the Giants promotie mee te doen. De minimale inzet voor het gokken op de videoslots en meedoen aan de promotie is 0,50 euro. Het is niet toegestaan om met bonusgeld mee te doen met deze promotie. Er zijn in totaal duizend spelers die een prijs ontvangen. De laagste prijs bestaat uit een bedrag van 20 euro cash en is bestemd voor achthonderd spelers die meedoen.