Toggle

Winter Slots Wonderland promotie bij Gamblio

Winter Slots Wonderland promotie bij Gamblio

Het is stormachtig weer en het lijkt meer herfst dan winter, maar er is wel een winterse promotie gaande. Het weer is wel een reden om niet naar buiten te gaan als het niet nodig is. Dan is het beter om thuis te blijven en een bezoek te brengen aan Gamblio. In de hele maand januari profiteren spelers van een leuke promotie. De actie Winter Slots Wonderland is van start gegaan en duurt tot en met 31 januari. Dat geeft alle spelers ruim de tijd om ook een keer of zelfs meerdere keren van deze promotie te profiteren. Het is bij de actie Winter Slots Wonderland namelijk zo dat er meerdere keren een bonus beschikbaar is.

Elk aanbod staat drie keer voor iedere speler klaar. Daarbij is er een keuze om eerst van de bonus of eerst van de free spins te profiteren. Wie een storting doen van 20 euro of meer krijgt een bonus van 30% tot een bedrag van 300 euro. Hiervoor dient de code JAN19 bij het doen van de storting gebruikt te worden. Wie liever eerst met gratis spins speelt, heeft de keuze tussen 30 of 60 free spins. Bij een storting van 20 euro of meer en de code 30FS krijgt de speler 30 free spins op het account. Bij een storting van 50 euro of meer en de code 60FS krijgt de speler 60 free spins die voor het videoslot Hold on Safe bestemd zijn. De 30 free spins zijn te spelen op het videoslot Celtic Goddes.