Toggle

Xmas promotie bij Spinit

Xmas promotie bij Spinit

De kerst is in zicht en de kerstboom staat opgetuigd te wachten tot er cadeautjes onder komen liggen. Spinit is alvast begonnen met het uitdelen van geschenken voor onder de kerstboom met de Xmas promotie. Er is een grote prijzenpot voor de spelers beschikbaar met 500K aan bonussen, maar ook met 1 miljoen free spins. Daarnaast volgt er nog een speciale prijstrekking. Tot de kerst begint, hebben alle spelers de mogelijkheid om dagelijks free spins te krijgen. Door 20 euro te storten en te spelen, krijgt de speler automatisch recht op gratis spins. Die komen dan de volgende dag na de storting beschikbaar. Vandaag is het 20 december en staat het videoslot Golden Ticket centraal.

Op de kortste dag van het jaar is Asgardian Stones het geselecteerde videoslot. Een dag later is het tijd om te gokken op Witchcraft Academy en daarna is het tijd voor een sprookjesverhaal. Op 23 december is er alle aandacht voor Fairytale Legends Mirror Mirror. Voordat kerstavond begint is er dan nog alle gelegenheid om te spelen op Secrets of Christmas. Iedereen die voor 23 december 20 euro stort en daarvoor speelt, ontvangt tevens een lot voor de Xmas loterij. Er zijn leuke prijzen te winnen met een lot in handen. Bijvoorbeeld een iPhone XS of een Go Pro Hero 7 Black. Gedurende de Xmas promotie van Spinit zijn er ook nog regelmatig bonussen om van te profiteren. Daarom is het handig om de promotiepagina in de gaten te houden. Zo hoeft niemand een verrassing te missen voor kerst.