Toggle

4 x een Mini Cooper als prijs in PlayOjo

4 x een Mini Cooper als prijs in PlayOjo

Het is in PlayOjo deze maand echt een feestmaand met maar liefst vier keer een Mini Cooper die als prijzen beschikbaar zijn. Het meedoen met de actie om kans te maken op een van de vier auto’s is gemakkelijk. Door in elk geval 100 echt geld spins te spelen op het slot vam de week is het al mogelijk om mee te doen. Iedereen die 100 spins speelt en dat is deze week op Reactoonz van Play N Go krijgt een ticket. Deze kaart geeft weer toegang tot een toernooi en met de toernooispins is het de bedoeling om punten te scoren. De punten bepalen vervolgens weer de positie op het scorebord.

De eerste actieweek is gestart op 10 december en achter de rug, maar er zijn nog drie weken te gaan. Op de laatste dag van de actie is het al zondag 6 januari 2019. Naast dat er vier keer een Mini Cooper te winnen valt, zijn er nog vele leuke andere prijzen te winnen. Bijvoorbeeld de prijs waarbij een winnaar samen met iemand anders de wereld over mag vliegen naar een zelfgekozen bestemming. Deze prijs bestaat dus uit twee vliegtickets. De derde prijs is ook leuk om te winnen. Dat is namelijk een Samsung 4k Ultra HD Smart TV van maar liefst 75 inch. Daar is de wand in de woonkamer prima mee te vullen. Dan zijn er nog meer prijzen en die bestaan onder meer uit vouchers van Amazon die verschillende waardes vertegenwoordigen.