Toggle

Reel Talent promotie bij Gamblio

Reel Talent promotie bij Gamblio

Reel Talent is een van de promoties die Gamblio in de maand november organiseert. Deze actie waar Reel Talent voor een prijs in aanmerking komt, loopt nog tot 20 november. Het videoslot Reel Talent staat centraal en spelers die hier op gokken, doen mee met de actie. Iedere 25 euro inzet op het Reel Talent videoslot levert namelijk een gelukslot op. Dat lot is goed om mee te doen met de uiteindelijke prijzenloterij.

Er is in totaal een bedrag van 25.000 euro aan cash prijzengeld beschikbaar voor deze leuke promotie. De hoofdprijs is voor het beste talent die het echte gelukslot in handen heeft gekregen. Deze speler wint de hoogste prijs van 5.000 euro. Er zijn daarnaast maar liefst drie prijzen van 1.000 euro te winnen en tien prijzen van 500 euro. Wat dat betreft zitten er aantrekkelijke cashprijzen in de prijzenpot van 25.000 euro. Er zijn ook nog twintig spelers die verblijd worden met een prijs van 200 euro. Dan is de geldpot nog niet leeg, want dertig spelers ontvangen een prijs van 100 euro.

De loterij heeft verder nog voor honderd andere spelers een cashprijs van 50 euro beschikbaar. De promotieklok tikt terug naar nul en iedereen heeft nu nog de kans om mee te doen met de Reel Talent promotie. Speel op het videoslot Reel Talent en beleef een leuke tijd als spelerstalent. Er is geen limiet gesteld aan het aantal keren dat een speler mee mag doen om een van de prijzen te winnen. Dat betekent dat de kansen of in dit geval loten voor het oprapen liggen.