Toggle

Yggdrasil promotie bij Spinit

Yggdrasil promotie bij Spinit

Spinit heeft een leuke promotie beschikbaar in samenwerking met Yggdrasil. Er wacht een speciale missie in de periode van 17 oktober tot en met 23 oktober. De missie houdt in dat het de bedoeling is om een prijs te scoren. Er zijn meerdere prijzen te verdelen uit de totale prijzenpot van 5.000 euro. Er zijn drie videoslots om op te spelen tijdens deze missie met een minimale inzet van 1 euro. Op elk videoslot moet een missie volbracht worden en dat is de ene keer lastiger dan de andere keer. Op het videoslot Hanzo’s Dojo is het de bedoeling om in de ronde met free spins te komen. Op het videoslot Jungle Books is het de bedoeling om drie keer Change realms te krijgen.

Dan is er nog een derde videoslot om een missie op te voltooien. Met een inzet van minimaal 1 euro is het nodig om de schatkist te raken tijdens het spelen op Legend of the Golden Monkey. Op het moment dat een eerste missie is voltooid, krijgt de speler een uniek nummer toegekend. Daarmee krijgt de speler toegang tot de ranglijst. Het leuke van deze actie is dat het de bedoeling is om binnen zo weinig mogelijk spins de uitdagingen te voltooien. Gebeurt dat bij spelers met hetzelfde aantal spins dan kijkt Spinit naar wie het snelste was. De hoofdprijs voor deze Yggdrasil promotie bedraagt 1.500 euro. Degene die als tweede eindigt, ontvangt 1.000 euro. Zo zijn er nog vele geldprijzen te verdelen met zelfs een prijs van 25 euro voor de speler die op plek 63 eindigt.