Toggle

Summer Holiday promotie bij LuckLand

Summer Holiday promotie bij LuckLand

LuckLand brengt de zon naar iedereen toe met de Summer Holiday promotie. Het herfstige weer is nu echt aangekomen, maar de zon blijft altijd schijnen. Als de zon hier niet is te zien dan wel op een andere mooie plek. LuckLand heeft een actie waarbij er twee zonnige vakanties als prijs beschikbaar zijn. De winnaars van deze prijs mogen zelf de bestemming kiezen. Dat betekent dat de zon binnenkort weer opgezocht kan worden. De twee vakanties zijn niet de enige prijzen, want de prijzenpot is verder gevuld. De hoofdprijs is overigens een vakantie naar keuze met een waarde van 4.500 euro. De tweede vakantie die als prijs beschikbaar is, heeft een waarde van 1.500 euro.

Er is een loterij aan verbonden en spelers hebben de optie om tickets te verzamelen. Iedere keer als er 20 euro gespeeld wordt op BerryBurst, Swipe and Roll, Hotline of op Alhoa krijgt de speler een ticket. Het is toegestaan om voor de Summer Holiday promotie tot 50 tickets per dag te verzamelen. De actie is van start gegaan op 22 oktober. Spelers hebben de kans om tot en met 29 oktober loten te verzamelen en de trekking vindt plaats op 30 oktober. Naast de twee vakanties als prijzen valt er geld te winnen. De derde prijs is een bedrag van 1.000 euro en de vierde prijs is 500 euro waard. Dan zijn er nog meerdere geldprijzen van 50 euro en free spins. De twintigste tot en met de honderdste prijs bestaat uit 50 free spins voor de winnaars.