Toggle

Double win bij Mr Play

Double win bij Mr Play

Mr Play heeft een leuke actie lopen met de mogelijkheid om dubbel te winnen. Double Win heet de promotie die van 8 oktober tot en met 10 oktober aan de gang is. Waarom een keer winnen als het mogelijk is om twee keer te winnen? Dat is een vraag die Mr Play de spelers stelt en hen daarbij gelijk uitnodigt om mee te doen aan de leuke Double Win promotie. Het is met de Max Win Challenge de bedoeling om het hoogste scorepercentage te krijgen van alle deelnemende spelers. Daar zijn overigens drie verschillende videoslots voor geselecteerd, zodat je voor de Double Win promotie daar de keuze uit hebt om op te gaan gokken.

Starburst is een van de videoslot die onderdeel uitmaakt van de Max Win Challenge, maar Reactoonz is eveneens een optie net als Book of Dead. Er zijn overigens meerdere prijzen te verdelen met een bonus van 1.000 euro als hoofdprijs voor de winnaar. Het is dus zeker aan te raden om eraan mee te doen, want er worden niet elke dag dergelijke prijzen uitgedeeld. Het is ook als een extra prijs te zien, want geld dat gewoon gewonnen wordt op deze drie videoslots belandt uiteraard ook al in de eigen zak. Wie op de tweede plaats van de Double Win actie eindigt, krijgt een prijs van 250 euro bonus en de derde plek levert 100 euro bonus op. Daarnaast zijn er nog prijzen van 100 free spins en prijzen van 50 free spins beschikbaar en die zijn te spelen op Book of Dead.