Toggle

Omnislots deelt Dierendag bonus uit

Omnislots deelt Dierendag bonus uit

Happy World Animal Day is aanleiding voor Omnislots om een Dierendag bonus uit te delen op 4 oktober. Het is een dag waarop de meeste mensen hun huisdier wat extra verwennen, bijvoorbeeld met wat lekkers, extra aandacht of misschien wel een nieuw speeltje. De baasjes van de huisdieren worden door Omnislots verwend met een Dierendag bonus. Om echter niemand buiten te sluiten, krijgen ook de spelers die geen huisdier hebben toch de mogelijkheid om een Dierendag bonus te krijgen. De eerste Dierendag werd ooit in een ver verleden in 1925 gevierd en 4 oktober werd wereldwijd gekozen als dag waarop de dieren extra in de belangstelling komen te staan.

Dat er voor 4 oktober is gekozen, komt weer omdat die dag de dag is waarop de heilige, St. Francis van Assisi geëerd werd. Nu zoveel jaren later is er nog altijd sprake van een feestdag voor de dieren. Spelers die vandaag de tijd hebben om Omnislots te bezoeken, komen in aanmerking voor een 25% Happy Tail bonus en daarnaast worden er free spins uitgedeeld. De storting moet in elk geval 30 euro bedragen op 4 oktober om de Dierendag bonus te krijgen. The Happy Tails bonus kan geselecteerd worden bij het doen van een storting en levert een bonus op van 25% tot 200 euro. De speler krijgt daarnaast nog eens 20 free spins voor het videoslot Birds. Het mag duidelijk zijn dat Birds gekozen is vanwege het thema van dit videoslot.. De spins komen op vrijdag beschikbaar, zodat er morgen ook nog wat te halen valt.