Toggle

Heartburst toernooi bij Gamblio met cash prijzen

Heartburst toernooi bij Gamblio met cash prijzen

Heartburst is het nieuwste videoslot dat in Gamblio beschikbaar is gekomen en rondom dit videoslot wordt een spannend toernooi georganiseerd. Er zijn prijzen te winnen en die worden aan de winnaars als cash prijzen uitgedeeld. Om mee te doen aan het Heartburst toernooi dient de speler minimaal 10 euro te storten en daarbij de code HEART te gebruiken. Vervolgens is het dan de bedoeling om te gokken op Heartburst. Het is echter ook mogelijk om voor deelname aan het toernooi te spelen op het videoslot Heartburst Jackpot. De spelers die het toernooi eindigen met de hoogste inzet winnen een prijs. Dat betekent dat de winnaar een bedrag in cash ontvangt van 1.000 euro. 

De speler die tweede wordt, ontvangt van Gamblio een cash prijs van 500 euro en de prijzen gaan verder omlaag met een lagere positie op het scorebord. Er vallen in elk geval twintig personen in de prijzen en de laagste cash prijs is vastgesteld op een bedrag van 10 euro. Het Heartburst toernooi is al gaande, maar er zijn nog mogelijkheden genoeg voor spelers die nu instappen om kans te maken op de hoofdprijs. Het is gewoon een kwestie van veel gokken op en van de genoemde videoslots. Het toernooi eindigt op 17 september en op 19 september worden de prijzen beschikbaar gesteld. Deelname aan het Heartslot toernooi is zowel mogelijk via de smartphone en tablet als via de laptop en desktop. De ranglijst wordt op werkdagen per uur bijgewerkt, zodat het aan te raden is om steeds even te kijken wat de eigen positie is geworden.