Toggle

Win een jaar lang gratis geld bij Mr Green

Win een jaar lang gratis geld bij Mr Green

Mr Green biedt tot en met 31 december 2017 spelers de gelegenheid om mee te doen aan een waanzinnige actie, waarbij spelers kans maken op een jaar lang gratis geld. Dat houdt in dat er in 2018 iedere week een geldprijs wordt toegekend. De hoofdprijs van deze speciale actie komt neer op een bedrag van 1.000 euro per week gedurende 52 weken. Er zijn echter ook nog andere spelers die een jaar lang op gratis geld kunnen rekenen, want er zijn nog vier prijzen te verdelen. Zo is er ook een prijs beschikbaar, waarbij de speler iedere week 50 euro ontvangt en is er een prijs waarbij dat bedrag op 100 euro is gesteld. 250 euro en 500 euro zijn de andere prijzen die nog uitgedeeld worden.

Een jaar lang gratis geld ontvangen van Mr Green is natuurlijk het ultieme cadeau. Iedereen kan meedoen door 100 rondes te gokken op een van de videoslots die gekoppeld zijn aan deze actie. Zo kunnen spelers onder meer gokken op Spirit Jungle Call of the Wild, Warlords, Crystals of Power, maar ook op Venice Magice, Dragon Sisters, Orient Express en nog een aantal. Na 100 rondes wordt een lot toegekend en wie meer loten heeft, kan natuurlijk meer kans maken op het winnen van een jaar lang gratis geld van Mr Green. Er wordt een ranglijst bijgehouden van de spelers die de meeste tickets verzameld hebben. De trekking van de prijzen met gratis geld wordt live gehouden op 2 januari 2018.