Toggle

Spina Colada promotie bij Mr Green

Spina Colada promotie bij Mr Green

Mr Green organiseert een speciale Spina Colada promotie en dat betekent dat er spelers zijn die na afloop een feestje kunnen vieren. Er wordt namelijk prijzengeld uitgedeeld aan de beste spelers van het Spina Colada toernooi. Dat toernooi gaat vandaag van start en iedereen kan meedoen tot en met zondag 27 augustus. De spelers hoeven in principe niet iedere dag te spelen, want de prijzen worden verdeeld onder de spelers die met één inzet de hoogste winst weten te behalen op het Spina Colada slot. Dat is op zich al een leuke uitdaging, want naast dat spelers dus de hoogste winst met een enkele inzet kunnen behalen, is er ook gewoon kans op het winnen van een prijs.

De totale prijzenpot bedraagt 3.000 euro en de winnaar krijgt een groot deel daarvan. Voor de winnaar is er namelijk een prijs weggelegd van 750 euro. Daarnaast worden er nog 24 prijzen verdeeld onder de spelers die onder de winnaar van het Spina Colada toernooi eindigen. Degene die namelijk op de tweede plaats belandt, ontvangt een leuke prijs van 500 euro. Overigens geldt voor alle prijzen dat er sprake is van cash en dus niet van een bonus. Het prijzengeld kan dan ook helemaal vrij worden besteed of indien gewenst worden uitbetaald. De overige prijzen worden naarmate de speler op een lagere positie eindigt uiteraard ook lager. Zo krijgt de spelers die op de vijfentwintigste plaats eindigt een bedrag van 25 euro. Mr Green organiseert deze week nog meer leuke promoties waar spelers ook aan mee kunnen doen.