Toggle

Fruit Spin nieuw bij Mr. Green

Fruit Spin nieuw bij Mr. Green

Fruit Spin is een nieuw videoslot dat Mr Green gelanceerd heeft en dat wordt met een prijzenfestijn gevierd. Het totale prijzenpakket omvat 50.000 free spins en 25.000 euro aan cash prijzen. Er worden elke dag tijdens de promotie Cash zaadjes gepland in de accounts van spelers die de beste spin gespind hebben op het nieuwe videoslot Fruit Spin. Er wordt daarbij gekeken naar het grootste percentage winst dat spelers behaald hebben op het nieuwe videoslot.

De Reel Thrill Feelds van het spel worden extra gevuld met free spins en de eerste plaats betekent dat er 200 free spins op het nieuwe videoslot worden verkregen. De tweede plaats zorgt voor 100 free spins en de derde plaats is goed voor 50 free spins. Daarnaast zijn er 20 free spins voor de vierde plek en 10 free spins voor de vijfde plaats. De dagelijks Cash seed winnaars worden met een cash prijs verblijd. Er komt een overzicht op de website van Mr Green beschikbaar, waarin de dagelijkse winnaars worden vermeld. De promotie is net van start gegaan op 12 juni en duurt nog voort tot en met 17 juni. Zelfs als er geen prijs gewonnen wordt of free spins ontvangen, is het leuk om op het nieuwe videoslot Fruit Spin te spelen. Het slot is exclusief beschikbaar bij Mr Green. Het is trouwens ook leuk om even het nieuws over de VIP Club door te nemen, want daar staat binnenkort nogal wat te gebeuren. Spelers met de juiste sleutel kunnen toegang krijgen tot de VIP Club.