Toggle

Loyal Panda spelerstoernooi met grote prijzenpot

Loyal Panda spelerstoernooi met grote prijzenpot

Spelers met een diamanten Loyal Panda status kunnen meedoen aan het Loyal Panda spelerstoernooi. Deze spelers hebben de exclusieve mogelijkheid om aan het toernooi mee te doen en kans te maken op een deel van de prijzenpot van 3.500 euro. Iedereen die meedoet heeft de mogelijkheid om op de beste Netent videoslots te spelen. Het is de bedoelnig om van een van de drie hoogste reeksen van 20 spins te scoren om voor een cashprijs in aanmerking te komen. Er zijn dan ook drie prijzen te verdelen. De winnaar van het Loyal Panda toernooi gaat er vandoor met een cashprijs van 2.000 euro. De speler die op de tweede plaats eindigt, ontvangt een prijs van 1.000 euro. De derde plek is dan nog altijd goed voor het bedrag van 500 euro dat cash wordt toegekend.

De twintig speelrondes moeten uiteraard op één videoslot van Netent gespeeld worden om in de ranglijst te kunnen worden opgenomen. Vandaag is de laatste dag van het toernooi en iedereen heeft de hele dag de tijd om de beste twintig spins te scoren. Indien er hoge combo’s verkregen worden op een videoslot is dat natuurlijk uitstekend voor de score. Bovendien levert dat tijdens het gokken zelf op het videoslot ook nog geld op. De hoogste 20 spins reeks wordt overigens beoordeeld aan de hand van de inzet. Dat is wel zo eerlijk, want zo krijgen ook spelers die met een lager budget meedoen aan het Loyal Panda spelerstoernooi de mogelijkheid om hoog op de ranglijst te eindigen en in de prijzen te vallen.