Toggle

Fun week met free spins bij Karamba

Fun week met free spins bij Karamba

Karamba organiseert deze week een fantastische promoties, waarbij er iedere dag een verrassing wordt uitgedeeld. Dat kan gaan om bonussen, maar om free spins en cashback acties. Voor vandaag staat er op 28 september een cashback actie op het programma, maar ook de komende dagen is er nog van alles te beleven. Op vrijdag 30 september wacht er bijvoorbeeld een verassingsbonus. De Suprise Bonus Boogie staat dan klaar in het account van spelers die op vrijdag een storting doen.

De Fun week bij Karamba houdt niet als het einde van de maand september in zicht is, want de promotie gaat ook nog in oktober door. In elk geval op 1 oktober, want dan kunnen spelers gratis spelen op het videoslot Shenanigans. Er worden echter alleen free spins toegekend als er eerder deze week een storting is gedaan. Voor elke storting tot en met vrijdag worden er tien free spins toegekend.

Naast alle free spins, bonussen en cashbackacties biedt Karamba ook nog de mogelijkheid om een iPhone te winnen. Spelers die aan de promotieweek  hebben meegedaan en geld hebben gestort, krijgen voor elke 10 euro een ticket voor de trekking. De loterij zal op zondag 2 oktober worden gehouden. Het leuke van deze trekking is dat er maar liefst drie keer een iPhone wordt verloot. Dat betekent dat er drie spelers bij worden gemaakt met deze fantastische prijs. De Fun week promotie heeft overigens uitsluitend betrekking op Netent games en voor bonussen en winsten die daarmee worden behaald, gelden er inzetvereisten voor het vrijspelen.