Toggle

Kerstedities van bestaande Netent videoslots

Kerstedities van bestaande Netent videoslots

Het duurt nog even voordat het kerst is en er uitgekeken kan worden naar het nieuwe jaar, maar Netent heeft alvast een voorproefje gegeven van een tweetal videoslots die omgetoverd zijn in een speciale kersteditie. Een van de bekende videoslots van Netent die tot een kerstspektakel is omgetoverd, betreft het videoslot Fruit Shop. Fruitsymbolen voeren in dit spel normaal gesproken de boventoon en dat is ook in de kersteditie nog het geval, maar dan wel in winterse sferen. Het snoepkraampje is namelijk omgeturnd tot een winters tafereel en de sneeuwpop en kerstboom ontbreken uiteraard niet. De symbolen zijn deels verpakt in ijsblokjes en deels voorzien van ijspegels.

De wintereditie van Fruit Shop kent dezelfde features als de standaard versie. Zo wordt er gespeeld op vijf rollen en drie rijen en zijn er wildsymbolen in het spel. Free spins kunnen door de speler worden gewonnen en er zijn in totaal vijftien actieve winlijnen beschikbaar.  Naast deze kersteditie heeft Netent nog een videoslot veranderd in een spel met winterse omlijsting en dat is het videoslot Flowers. Nu is de winter niet het seizoen, waarin de meest bloemen tot bloei komen, maar de bloemen zijn in dit geval bedekt met een laagje sneeuw. De wildsymbolen hebben een kerstmuts opgezet gekregen en rondom het spel bestaat het decor uit versieringen met kerstballen. De beide kerstedities van Netent videoslots kunnen vanaf 1 december gespeeld worden. Zo kan iedereen ruim op tijd alvast in de sferen van kerst komen en wellicht nog wat geld winnen om een fantastische kerst te beleven.