Toggle

Speel mee met het videoslot Nieuwjaarstoernooi bij Unibet

Speel mee met het videoslot Nieuwjaarstoernooi bij Unibet

Unibet begint het nieuwe jaar met het organiseren van een videoslot Nieuwjaarstoernooi met een grote prijzenpot voor de deelnemers. De feestdagen zijn voorbij en de aandacht kan weer op andere zaken worden gericht, zoals het ontspannen met het gokken op videoslots, waarbij er door deelname aan het toernooi extra geldprijzen kunnen worden gewonnen. Voor het Nieuwjaarstoernooi bij Unibet zijn er weer een aantal spannende videoslots geselecteerd waar de deelnemers op kunnen gokken om de beste twintig opeenvolgende ronden te realiseren. Er kan tijdens het toernooi dan ook onder meer gespeeld worden op videoslots, zoals Jack Hammer 2, Magic Portals, Blood Suckers, Mega Fortune en South Park.

Door tijdens het Nieuwjaarstoernooi bij Unibet op een van de bovengenoemde gokkasten te gaan spelen met echt geld is er al sprake van deelname aan het toernooi. Er hoeft dan ook geen aanmelding voor plaats te vinden en de stand van de spelers wordt automatisch bijgehouden. Het Nieuwjaarstoernooi wordt gehouden vanaf 1 januari tot en met maandag 6 januari, zodat je alle gelegenheid krijgt om bovenaan de ranglijst te komen. Als jij de beste speler van het Nieuwjaarstoernooi wordt, dan kun je het bedrag van 1.500 euro tegemoet zien. In totaal zit er een bedrag van 5.000 euro in de prijzenpot van het Nieuwjaarstoernooi en krijgen de spelers vanaf de tweede plek tot en met de twintigste plaats ook een geldprijs toebedeeld. Zo ontvangt de speler op de tweede plaats een bedrag van 1.000 euro en op de derde plaats 750 euro. Het prijzengeld loopt naar beneden naarmate de speler op een lagere plaats komt.