Toggle

Gokkast 3 Wishes laat je wensen uitkomen

Gokkast 3 Wishes laat je wensen uitkomen

Als je het leuk vindt op om gokkasten te gokken, dan heb je in elk geval veel keuze. Er is namelijk een gigantisch aanbod, zodat je elk moment van de dag welk op een andere online gokkast kunt spelen, Naast dat je de nieuwe gokkasten in de gaten kunt houden, is het ook leuk om eens op een al bestaande gokkast te gaan spelen, die je nog niet kent. Een echte aanrader is bijvoorbeeld de gokkast 3 Wishes, waarbij iedereen zijn of haar wensen zou kunnen laten uitkomen. Je hoeft alleen maar over de lamp te wrijven om drie wensen te krijgen op deze gokkast met vijf rollen en veel winlijnen.

Er zijn namelijk wel dertig winlijnen, waar je actief op kunt spelen. Selecteer alle winlijnen om zoveel mogelijk winnende combinaties te kunnen krijgen op de gokkast 3 Wishes. Je moet natuurlijk wel de lamp vinden om er over heen te kunnen wrijven en drie wensen te verkrijgen. Vind dus de Genie’s lamp en je wensen worden misschien wel vervuld. De unieke functies, waar deze gokkast over beschikt, maken het extra spectaculair om erop te spelen. Zo is er de Crazy Carpet feature, waarbij je het symbool Magic Carpet op rol moet ontvangen om het spel te kunnen activeren. Er zal dan een magisch tapijt tot leven komen, die elk symbool naar de startpositie in een rechte lijn gooit, waarbij er bonusprijzen worden uitgedeeld. Dat is nog niet alles, want je kunt ook op de click me crazy symbolen kikken als er een symbool met een aap verschijnt op rol drie in het midden.