Toggle

Bingo saai? Allang niet meer!

Eigenlijk sinds zolang wij kunnen bedenken heeft bingo al een gigantisch suf imago. Het doet denken aan een spelletje van de camping als het regent of bijvoorbeeld uit het buurthuis of ouderenhuis. Maar dat saaie imago is online niet terug te vinden. De afgelopen tijd zijn er zoveel leuke bingosites met diverse mogelijkheden gekomen, geen duffe types en zeker geen slechte prijzen!

Geschatte leestijd: 2 minuut.

Met de komst van Bingocams heeft DazzleTag Entertainment ltd een geweldige trend doorgevoerd om online bingo weer hip te maken. Natuurlijk waren er al diverse bingosites, echter waren deze vooral gericht op de Britse huisvrouwen welke dit nogal veel zouden spelen.

Met de komst van Bingocams kun je een leuk interactief bingospel spelen en ook nog eens jouw winmoment delen. Omdat het best spannend kan zijn om even in beeld te komen en jouw geluk te vieren heeft het bedrijf speciale prijzen voor spelers welke hun webcam aanzetten.

Om het spel spannender te maken kun je tussendoor ook nog eens kleine spelletjes spelen (hiervoor worden spelers geloot), hiermee kun je natuurlijk extra geld verdienen. In de drukste uren is er daarnaast een chathost die het allemaal leuk aanelkaar praat, motiveerd en feliciteerd!

Naast Bingocams is ook Trendiebingo gekomen, een geweldig nieuw concept waarbij je in luxe kunt bingo'n. Naast speciale uitjes is er genoeg ruimte om lekker te roddelen met elkaar over vanalles en nog wat.

Wij zijn erg benieuwd wat voor nieuwe bingo concepten er de komende jaren komen, helemaal met het oog op de regulering van de Nederlandse kansspelen. Wat wij in ieder geval wel weten is dat dergelijke bingosites het gigantisch goed doen en dat we vast meer kunnen verwachten!

Al met al is in de laatste 10 jaar het imago van bingo online gigantisch gestegen. Allang spelen niet alleen meer huisvrouwen dit spel maar ook jongeren en vlotte ouderen wagen regelmatig een gokje.

Beoordeling bezoekers voor Bingo saai? Allang niet meer!

Er zijn geen beoordelingen gevonden voor Bingo saai? Allang niet meer!.

Schrijf een recensie voor Bingo saai? Allang niet meer!