Toggle

Happy Spins in het vooruitzicht bij Omnislots

Happy Spins in het vooruitzicht bij Omnislots

Omnislots heeft Happy Spins in het vooruitzicht gesteld en dat betekent dat alle spelers weer wat hebben om naar uit te kijken. De spelers hoeven niet heel lang te wachten, maar wel tot het weekend is. Deze promotie komt op zaterdag 15 juni namelijk beschikbaar. Dan is deze korte werkweek weer achter de rug en is er weer tijd voor de nodige ontspanning. De Happy Spins actie is een promotie waarbij de speler veel spins krijgt. De Happy Spins zijn qua aantal niet voor alle spelers gelijk. Bij deze promotie is het zo dat spelers zelf invloed hebben op hoeveel gratis draaibeurten er zijn.

Het hoogste aantal free spins is 100 en er zijn ook andere opties als 50 gratis spins of 20 free spins. Het gaat allemaal om de hoogte van de storting die de spelers doen op zaterdag 15 juni. Een storting vanaf 20 euro tot en met 49 euro levert namelijk het laagste aantal van 20 free spins op. Wie vanaf 50 euro stort tot en met 99 euro mag rekenen op meer spins. De spelers die voor deze optie kiezen, hebben de mogelijkheid om met 50 gratis spins te gaan gokken. Wie een storting maakt van 100 euro of zelfs meer mag rekenen op het grootste aantal van 100 Happy Spins. De gratis spins komen overigens op zondag pas beschikbaar en zijn speciaal geselecteerd voor het videoslot Birds. Overigens telt het totale bedrag aan stortingen mee die een speler op zaterdag doet om het aantal te bepalen.