Toggle

Egyptian Mystery Await actie bij Mr Play

Egyptian Mystery Await actie bij Mr Play

Mr Play heeft een leuke actie lopen in de vorm van de Eygptian Mystery Await promotie waarvoor diverse videoslots zijn uitgekozen. De actie houdt in dat de speler die de hoogste percentagewinst heeft op de inzet de winnaar is. Er is een ranglijst beschikbaar en daarop is precies te zien welke speler de beste score heeft behaald. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de spelers op de eerste plaats van de troon te stoten. Deelname is eenvoudig met het spelen op onder meer Legacy of Egypt, Coins of Egypt en Book of Oz. De hoger de verhouding inzet/winst% is des te hoger de speler op het scorebord komt.

Er zijn overigens nog meer videoslots om op te gokken, zoals op Rise of Egypt, Mighty Sphinx, Egyptian Magic en Ancient Egypt Classic. Deelnemers aan deze actie hebben tot en met 10 maart de tijd om de beste score neer te zetten. Op 11 maart is het tijd voor het uitreiken van de prijzen. Mr Play geeft de speler op de eerste plaats een cashprijs van 750 euro. Het is wel handig om even een indruk te krijgen van hoe de score berekend wordt. Speel je met een inzet van 0,25 euro en win je 75 euro dan is de score 300%. De berekening van de score vindt plaats over de promotieperiode. Het is dus mogelijk om een hoger percentage te krijgen over een serie van inzetten. Of op een enkele inzet als de score nog beter is. Naast cashprijzen zijn er gratis spins te winnen voor de Legacy of Egypt.